Op zoek naar een origineel afdelingsuitje?

Misschien een leuk idee om jezelf en je collega’s een sessie van Simone Sombroek cadeau te doen. Onder haar begeleiding krijg je meer inzicht in jezelf: in je kwaliteiten, je richtingen, je handen, je drijfveren én je kleuren. Dat is meestal heel verrassend! Maar vooral leerzaam en ontzettend leuk.

119204721357131924_DrIwCUVw_c

Wat zeggen je kleuren en je handen over jouw handelen? 

Wij jij iemand beter begrijpen? Welke resultaten wil jij verbeteren op je werk, tijdens een bijeenkomst of privé? I love Colours heeft een kleurrijke handleiding samengesteld voor een ’teamkleurenanalyse in een handomdraai’.  Met als doel jezelf en de ander beter te leren begrijpen, kleur-karakter bewust worden noemen we dat. Kleuren geven aan wat ons van binnenuit drijft in ons gedrag. Wat je in beweging zet, wat je kwaliteiten zijn en wat je energie geeft. Kleuren zijn ook een uiting van je drijfveren en beïnvloeden wat we zien en hoe we op andermans gedrag reageren.

I love Colours

Haar bedrijf, I love Colours, combineert de uitkomsten van een drijfverentest met het lezen van je eigen handen om meer inzicht in je handelen te krijgen. In een dag (deel) leer je dit herkennen. Je leert waar je kracht ligt en wat je daarmee kunt doen. Daarnaast herken je de gedragspatronen en drijfveren van jezelf en je collega’s makkelijker.

Haar concept is uniek, leuk en leerzaam.

Ze heeft dit jaar een leuke aanbieding, een Kerstworkshop, kijk voor meer info op www.ilovecolours.nl/sessies/workshops.html

Geef een reactie