Onze beloftes

Kwaliteit, net dat stapje extra, helder en duidelijk, dat is voor het team  van NLOffice vanzelfsprekend. Elke manager heeft recht op een top office professional, daarom doen wij u 5 beloftes:

1. Uw partner voor de lange termijn
Zaken met elkaar doen op een open, integere en toekomstgerichte wijze is voor ons vanzelfsprekend. In onze visie staat de lange-termijn-relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, goed luisteren en altijd weer streven naar de perfecte match. Dat doen we met volle overtuiging, met veel passie, energie en ervaring.

2. Actieve search
NLOffice bemiddelt actief, wij hunten op office professionals die door hun ervaring en persoonlijkheid het verschil maken. Met actief searchen vinden wij  altijd de kandidaat die het beste past bij uw bedrijf en/of manager.

3. De juiste kandidaat
De kandidaten die wij bemiddelen zijn hoog opgeleid, ambitieus en hebben een grote snap-snelheid en snap-vermogen. Wij checken altijd 2 referenties en controleren diploma’s. Wij stellen alleen kandidaten voor waarvan wij zeker zijn dat de functie passend is voor de kandidaat en voor de opdrachtgever. Daarom zullen wij ook nooit meer dan 3 kandidaten op gesprek laten gaan. Dit omdat we er zeker van zijn dat zij de beste kandidaten voor u en uw bedrijf zijn.

4. Privacy statement

NLOffice hecht grote waarde aan uw privacy. We gaan dan ook uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. Deze gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectie doeleinden. Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens door ons worden verwerkt en worden opgenomen in onze database. Deze gegevens worden niet zonder toestemming aan derden verstrekt. We bewaren uw gegevens maximaal één jaar. Daarna zullen we u eventueel vragen om een verlenging van nog een jaar.

5. 100% tevredenheidsgarantie
Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met de door ons bemiddelde kandidaat. Zo blijven we partners op de langer termijn.

“Wij zoeken de beste kandidaat in plaats van de beste sollicitant”.