Tijdelijk een topsecretaresse nodig? NLOffice!

U bent op zoek naar tijdelijke topsecretaresse?

Elk bedrijf kent pieken waarin er behoefte is aan een interim secretaresse. In deze pieken wilt u de bezetting kunnen aanpassen naar de omstandigheden. Het inschakelen van een tijdelijke secretaresse is hiervoor de ideale oplossing. NLOffice werkt alleen met gedreven  zeer ervaren secretaresses met passie voor hun vak.

bgphoto03Wat kan een tijdelijke topsecretaresse voor uw bedrijf betekenen?

Een secretaresse via NLOffice is een professional die nauwelijks inwerktijd nodig heeft. Met een interim ondersteuner van NLOffice haalt u altijd een professional met de meest actuele kennis in huis, omdat ze zorgt dat ze bijblijft op haar vakgebied. Een flexibel inzetbare topsecretaresse garandeert continuïteit: het werk blijft niet liggen. Met een tijdelijke management ondersteuner zit u niet vast aan personeels- en wervingskosten van een vaste secretaresse.

Een tijdelijke topsecretaresse via NLOffice

NLOffice biedt flexibele directiesecretaresses en personal assistants die per direct kunnen worden ingezet. NLOffice werkt voor zakelijke dienstverleners, de overheid en not-for-profitorganisaties. Bel ons op 06-29194598 of laat ons weten welke inzet u nodig heeft dan bellen wij u terug.

  Persoonlijke informatie

  Uw voor- en achternaam

  Uw e-mail adres

  Telefonisch bereikbaar op

  Bedrijfsinformatie

  Uw bedrijfsnaam

  Huidige website

  Uw vraag of opmerking

  Uw bericht

  Geef een reactie