Maatschap ziekenhuis functioneert beter door secretaris

Maatschap ziekenhuis functioneert beter door secretaris

Door het aannemen van een secretaris bespaart u uw maatschap veel tijd, energie en geld. Artsen zijn opgeleid om patiënten te behandelen, niet om zich bezig te houden met allerlei voorwaarden om het proces rond de zorg optimaal te laten verlopen. In de gezondheidszorg wordt steeds vaker voor deze oplossing door maatschappen gekozen:

De Secretaris

bgphoto03NLOffice heeft ervaring met het zoeken en vinden van een secretaris voor artsen in een maatschap

Wij hebben ervaring met het zoeken en vinden van geschikte kandidaten voor de functie van secretaris voor artsen. Onze opdrachtgevers zijn heel tevreden over deze stap die ze hebben gezet voor de maatschap. De maatschap functioneert beter en kan zich richten op de taken waar het echt om gaat: patiënten helpen en arts zijn. De vorm van de ondersteuning verschilt per maatschap, kiest u voor een meer takengericht pakket dan zorgt een proactieve officemanager voor uitstekende ondersteuning. Als er meer juridische vragen in het spel zijn wordt er vaak gekozen voor een secretaris. Maar welke keuze u wilt maken, overleggen we graag met u.

Samenwerking met NLOffice

Kwaliteit, net dat stapje extra, helder en duidelijk, dat is voor het team van NLOffice vanzelfsprekend.  Uw maatschap heeft recht op een topondersteuner,  daarom doen wij u 5 beloftes:

 1. Uw partner voor de lange termijn
  Zaken met elkaar doen op een open, integere en toekomstgerichte wijze is voor ons vanzelfsprekend. In onze visie staat de lange-termijn-relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, goed luisteren en altijd weer streven naar de perfecte match. Dat doen we met volle overtuiging, met veel passie, energie en ervaring.
 2. Actieve search
  NLOffice bemiddelt actief, wij hunten op die secretaris of officemanager die door haar ervaring en persoonlijkheid het verschil maakt. Met actief searchen vinden wij altijd de kandidaat die het beste past binnen uw maatschap.
 3. De juiste kandidaat
  De kandidaten die wij bemiddelen zijn hoog opgeleid, ambitieus en hebben een grote snap-snelheid en snap-vermogen. Wij checken altijd 2 referenties en controleren diploma’s. Wij stellen alleen kandidaten voor waarvan wij zeker zijn dat ze binnen de maatschap passen.
 4. Volledig transparante kosten
  Door ons de juiste kandidaat te laten zoeken, bespaart u uiteindelijk tijd en geld. Wij hebben voor u een kostenoverzicht waaruit blijkt dat u met NLOffice goedkoper uit bent. Uit onze offerte blijkt duidelijk wat het u kost, dit is 100% transparant.
 5. 100% tevredenheidsgarantie
  Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met de door ons bemiddelde kandidaat. Zo blijven we partners op de langer termijn.

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-29194598 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  Persoonlijke informatie

  Uw voor- en achternaam

  Uw e-mail adres

  Telefonisch bereikbaar op

  Bedrijfsinformatie

  Uw bedrijfsnaam

  Huidige website

  Uw vraag of opmerking

  Uw bericht

  Geef een reactie