Ik zoek een topsecretaresse

U bent op zoek naar een topsecretaresse?

bgphoto01Dan bent u bij NLOffice aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van topsecretaresses. NLOffice werft, bemiddelt en plaatst kandidaten voor management ondersteunende functies vanaf HBO niveau. NLOffice is er voor u om de juiste kandidaat te selecteren, dat scheelt u tijd en geld. Want iemand vinden die perfect bij u past is ons vak. Wij hebben een groot netwerk aan goede management ondersteuners waardoor wij zeer snel snel betrouwbare kandidaten aan u kunnen voorstellen.

Samenwerking met NLOffice

Kwaliteit, net dat stapje extra, helder en duidelijk, dat is voor het team van NLOffice vanzelfsprekend. Iedereen heeft recht op een top ondersteuner, daarom doen wij u 5 beloftes:
1. Uw partner voor de lange termijn
Zaken met elkaar doen op een open, integere en toekomstgerichte wijze is voor ons vanzelfsprekend. In onze visie staat de lange-termijn-relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, goed luisteren en altijd weer streven naar de perfecte match. Dat doen we met volle overtuiging, met veel passie, energie en ervaring.
2. Actieve search
NLOffice bemiddelt actief, wij hunten op die topsecretaresse die door haar ervaring en persoonlijkheid het verschil maakt. Met actief searchen vinden wij altijd de kandidaat die het beste bij u past.
3. De juiste top secretaresse
De kandidaten die wij bemiddelen zijn hoog opgeleid, ambitieus en hebben een grote snap-snelheid en snap-vermogen. Wij checken altijd 2 referenties en controleren diploma’s. Wij stellen alleen top secretaresses voor waarvan wij zeker zijn dat ze bij u passen.
4. Volledig transparante kosten
Door ons de juiste topsecretaresse te laten zoeken, bespaart u uiteindelijk tijd en geld. Wij hebben voor u een kostenoverzicht waaruit blijkt dat u met NLOffice goedkoper uit bent. Uit onze offerte blijkt duidelijk wat het u kost, dit is 100% transparant.
5.100% tevredenheidsgarantie
Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met de door ons bemiddelde kandidaat. Zo blijven we partners op de langer termijn.
Dus als u denkt: ik zoek een topper,  bel dan  06-29194598 of laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact met u op.

Geef een reactie