Ik zoek een topsecretaresse in Zeist

U bent op zoek naar een topsecretaresse in Zeist?

bgphoto02Dan bent u bij NLOffice aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van topsecretaresses in Zeist. NLOffice werft, bemiddelt en plaatst kandidaten voor management ondersteunende functies vanaf HBO niveau in Zeist. NLOffice is er voor u om de juiste kandidaat te selecteren, dat scheelt u tijd en geld. Want iemand vinden die perfect bij u past is ons vak. Wij hebben een groot netwerk aan top management ondersteuners waardoor wij snel betrouwbare topsecretaresses uit Zeist aan u kunnen voorstellen.

Samenwerking met NLOffice

Kwaliteit, net dat stapje extra, helder en duidelijk, dat is voor het team van NLOffice vanzelfsprekend.  Iedereen heeft recht op een topsecretaresse,  daarom doen wij u 5 beloftes:

 • Uw partner voor de lange termijn

Zaken met elkaar doen op een open, integere en toekomstgerichte wijze is voor ons vanzelfsprekend. In onze visie staat de lange-termijn-relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, goed luisteren en altijd weer streven naar de perfecte match. Dat doen we met volle overtuiging, met veel passie, energie en ervaring.

 • Actieve search

NLOffice bemiddelt actief, wij hunten op die topsecretaresse die door haar ervaring en persoonlijkheid het verschil maakt. Met actief searchen vinden wij altijd de topsecretaresse die het beste bij u past.

 • De juiste topsecretaresse

De kandidaten die wij bemiddelen zijn hoog opgeleid, ambitieus en hebben een grote snap-snelheid en snap-vermogen. Wij checken altijd 2 referenties en contoleren diploma’s. Wij stellen alleen topsecretareesses voor waarvan wij zeker zijn dat ze bij u passen.

 • Volledig transparante kosten

Door ons de juiste topsecretaresse te laten zoeken, bespaart u uiteindelijk tijd en geld. Wij hebben voor u een kostenoverzicht waaruit blijkt dat u met NLOffice goedkoper uit bent. Uit onze offerte blijkt duidelijk wat het u kost, dit is 100% transparant.

 • 100% tevredenheidsgarantie

Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met de door ons bemiddelde topsecretaresse. Zo blijven we partners op de langer termijn.

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 030-227 03 81 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  Persoonlijke informatie

  Uw voor- en achternaam

  Uw e-mail adres

  Telefonisch bereikbaar op

  Bedrijfsinformatie

  Uw bedrijfsnaam

  Huidige website

  Uw vraag of opmerking

  Uw bericht

   

  Geef een reactie