Ik zoek een top secretaresse in Amsterdam

U bent op zoek naar een top secretaresse in Amsterdam?

bgphoto01Dan bent u bij NLOffice aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van top secretaresses in Amsterdam. NLOffice werft, bemiddelt en plaatst kandidaten voor management ondersteunende functies vanaf HBO niveau uit Amsterdam en omgeving. NLOffice is er voor u om de juiste kandidaat te selecteren, dat scheelt u tijd en geld. Want iemand vinden die perfect bij u past is ons vak. Wij hebben een groot netwerk aan top management ondersteuners waardoor wij snel betrouwbare top secretaresses aan u kunnen voorstellen.

Samenwerking met NLOffice

Kwaliteit, net dat stapje extra, helder en duidelijk, dat is voor het team van NLOffice vanzelfsprekend. Iedereen heeft recht op een top secretaresse, daarom doen wij u 5 beloftes:

1. Uw partner voor de lange termijn
Zaken met elkaar doen op een open, integere en toekomstgerichte wijze is voor ons vanzelfsprekend. In onze visie staat de lange-termijn-relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, goed luisteren en altijd weer streven naar de perfecte match. Dat doen we met volle overtuiging, met veel passie, energie en ervaring.

2. Actieve search
NLOffice bemiddelt actief, wij hunten op die top secretaresse die door haar ervaring en persoonlijkheid het verschil maakt. Met actief searchen vinden wij altijd de topsecretaresse die het beste bij u past.

3. De juiste top secretaresse
De kandidaten die wij bemiddelen zijn hoog opgeleid, ambitieus en hebben een grote snap-snelheid en snap-vermogen. Wij checken altijd 2 referenties en contoleren diploma’s. Wij stellen alleen top secretaresses voor waarvan wij zeker zijn dat ze bij u passen.

4. Volledig transparante kosten
Door ons de juiste top secretaresse te laten zoeken, bespaart u uiteindelijk tijd en geld. Wij hebben voor u een kostenoverzicht waaruit blijkt dat u met NLOffice goedkoper uit bent. Uit onze offerte blijkt duidelijk wat het u kost, dit is 100% transparant.

5.100% tevredenheidsgarantie
Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met de door ons bemiddelde top secretaresse. Zo blijven we partners op de langer termijn.

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-29194598 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  Persoonlijke informatie

  Uw voor- en achternaam

  Uw e-mail adres

  Telefonisch bereikbaar op

  Bedrijfsinformatie

  Uw bedrijfsnaam

  Huidige website

  Uw vraag of opmerking

  Uw bericht

   

  Geef een reactie