Ik zoek een executive assistant in Zeist

U bent op zoek naar een  executive assistant in Zeist?

topsecretaresseDan bent u voor een executive assistant bij NLOffice aan het  juiste adres.  Bel ons direct, op 06-29194598, want wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van top management ondersteuners vanaf HBO niveau voor vaste of interim functies. Bij opdrachtgever kunt u lezen hoe wij de kandidaat vinden die perfect bij u past. Op ons schema tijd en geld besparen kunt u lezen waarom het voor u nog aantrekkelijker en makkelijker is om deze zoektocht uit handen te geven. Iemand vinden die perfect bij u past is ons vak. Wij hebben een groot netwerk aan top management ondersteuners waardoor wij snel een betrouwbare executie assistant aan u kunnen voorstellen.

Samenwerking met NLOffice

Kwaliteit, net dat stapje extra, helder en duidelijk, dat is voor het team van NLOffice vanzelfsprekend. Iedereen heeft recht op een top secretaresse, daarom doen wij u 5 beloftes:

1. Uw partner voor de lange termijn

Zaken met elkaar doen op een open, integere en toekomstgerichte wijze is voor ons vanzelfsprekend. In onze visie staat de lange-termijn-relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, goed luisteren en altijd weer streven naar de perfecte match. Dat doen we met volle overtuiging, met veel passie, energie en ervaring.

2. Actieve search

NLOffice bemiddelt actief, wij hunten op die topper die door haar ervaring en persoonlijkheid het verschil maakt. Met actief searchen vinden wij altijd de beste executive assistant.

3. De juiste executive assistant

De kandidaten die wij bemiddelen zijn hoog opgeleid, ambitieus en hebben een grote snap-snelheid en snap-vermogen. Wij checken altijd 2 referenties en controleren diploma’s. Wij stellen alleen assistants voor waarvan wij zeker zijn dat ze bij u passen.

4. Volledig transparante kosten

Door ons de juiste executive assistant  te laten zoeken, bespaart u uiteindelijk tijd en geld. Wij hebben voor u een kostenoverzicht waaruit blijkt dat u met NLOffice goedkoper uit bent. Uit onze offerte blijkt duidelijk wat het u kost, dit is 100% transparant.

5. 100% tevredenheidsgarantie

Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met de door ons bemiddelde executive assistant. Zo blijven we partners op de langer termijn.

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-29194598 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  Persoonlijke informatie

  Uw voor- en achternaam

  Uw e-mail adres

  Telefonisch bereikbaar op

  Bedrijfsinformatie

  Uw bedrijfsnaam

  Huidige website

  Uw vraag of opmerking

  Uw bericht

  Geef een reactie