Opdrachtgever

NLOffice zoekt en vindt
NLOffice werft, bemiddelt en plaatst kandidaten voor ondersteunende office functies vanaf HBO niveau. NLOffice is er voor u om de juiste kandidaat te selecteren, dat scheelt u tijd en geld. Want iemand vinden die perfect bij u past is ons vak.

Of u nu een officemanager zoekt of een secretaresse, een personal assistent of een project ondersteuner, tijdelijk of vast, NLOffice is u snel en vakkundig van dienst. Wij hebben een groot netwerk aan goede office ondersteuners waardoor wij snel betrouwbare top kandidaten aan u kunnen voorstellen.

Kandidaten worden bij inschrijving altijd grondig gescreend. Na een uitgebreide intake, checken wij minimaal 2 referenties, controleren diploma’s en op uw verzoek kunnen we persoonlijkheid- en/of competentietesten uitvoeren.

“Als u een advertentie zet, verwacht dan niet dat Justin Kluivert zich vanzelf meldt”

Hoe werkt het?
NLOffice helpt uw bedrijf graag bij het invullen van uw vacatures. Dat doen wij met veel passie, energie en betrokkenheid. Wij houden van eerlijkheid, efficiëntie en snelheid. Elke opdracht is voor ons maatwerk. Ons zelfstandig  ondernemerschap zorgt voor een grote betrokkenheid  en continuïteit. Dat is wat onze opdrachtgevers zo waarderen.

Om de meest geschikte kandidaten te vinden, hebben we informatie nodig. Daarom begint de werving met een persoonlijk gesprek met u, bij voorkeur op de locatie waar de nieuwe collega gaat werken.  Vervolgens gaan wij actief op zoek naar de beste kandidaat, die voldoet aan uw wensen en eisen en die past in de bedrijfscultuur. Deze zoektocht beperkt zich niet alleen tot ons netwerk en onze database, maar we zoeken actief naar de juiste kandidaat.

Vast of Interim
Wij werven en selecteren voor vaste kantoor banen, maar wij bemiddelen ook professionals die op freelance basis een opdracht bij u vervullen. Bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte of verlof. Onze speciale pool van hoog gekwalificeerde interim professionals heeft ruime ervaring als office ondersteuner.

Onze interimmers zijn zelfstandig werkende, slagvaardige professionals met een hoge mate van snap-snelheid en snap-vermogen die de continuïteit van het proces garanderen. Zij zijn direct en op uurbasis inzetbaar zonder de bijkomende verplichting van een vast dienstverband.

 

Contactformulier

  Persoonlijke informatie

  Uw voor- en achternaam

  Uw e-mail adres

  Telefonisch bereikbaar op

  Bedrijfsinformatie

  Uw bedrijfsnaam

  Huidige website

  Uw vraag of opmerking

  Uw bericht

  directiesecretaresse